logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Apartment, Parque das Nações

The main focus of the intervention was on interior architecture and on how to fit the space to the wishes and needs of the residents, who wanted a minimal environment distinguish with objects of excellence.  The existing parts were valued and contextualized.  The owners already had most of the furniture and decorative objects.

Therefore, we seek to rehabilitate and enhance the apartment and, at the same time, adapting it to the memories and to the existing furniture.The Duplex has a good solar exposure and the monochrome environment makes the space sober and comfortable.

To soften the excess brightness , the walls opposed to the windows were covered with black “Cemento Di Luna”.  Everything else was white and bright.  The living room was separated from the dining room with a sliding door of large dimensions. The most significant changes occurred on the second floor. The stairs to access this floor were completely redesigned, as well as the corridor that gives access to the rooms. In the coupleʼs suit, a more sophisticated environment was created, with space for a closet and another bathroom, whose walls were coated by Carrara marble and placed new sanitary ceramics

LOCATION:

Parque das Nações Nations Park, Lisbon YEAR: 2010

YEAR:

2010

DESIGN:

Nuno Ladeiro / Claudia Campos

Category:

Interior design

Tags:

Contemporâneo, Cultura