logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Apartment at the Fort of Algés

The interior design project was inspired by the architectural modern conception of the building, designed by the architectural studio Cónica. The enterprise is located in on the first urban line of the village Oeiras, in Algés, right in front of Champalimaud Foundation. The interior conception bets on the beautiful view over the river Tejo, and on in the comfort that a project with these characteristics necessarily requires.

Two apartments were transformed into a single duplex and were organized in two floors. The first floor was composed by a large living room and a kitchen with balcony. The living room stands out mainly by the visual range that provides and by its architectural details, such as the double height ceiling, next to the enormous window aperture, facing the mouth of the river Tejo. In the upper floor there are the bedrooms and the corridor is now a living area.

Location:

Algés

Year:

2011

Design:

Nuno Ladeiro

Category:

Interior design

Tags:

Contemporâneo, Cultura