logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Novos Projetos

Arquitetura & Design / Novos Projetos

Green House, Sintra

With a superb location and views of the Serra de Sintra and Palácio da Pena, the Green house with a gross area of ​​400m2 is located on a plot of 6800m2, with half of the property being a nature reserve. The architecture is characterized by a composition of two distinct volumes, the ground floor volume in stone and the all white upper floor, in an evocation of the region's modernity and tradition. The ground volume will be covered with local stone and...

Luxury Villa in Sintra

[caption id="" align="alignnone" width="1394"] For several years, the owners of this exuberant house, searched for the ideal place to build the house of their dreams, which would have to be on a large plot and well located near Lisbon. Having found the coveted land of 5 thousand m2,  they decided to give way to a dream of both. It was from the need to find a place to enjoy the landscape, quiet and where they could be alone and work...

Villa with a view to Douro River

Located in Foz do Sousa in Gondomar, the 3-storey villa is located on a plot of 4000 m2 with a slope towards the Douro River. The construction will have 1 Padel Court, Swimming Pool and a Pedestrian, Athletic and Sports Circuit for private use. The land with a rectangular configuration allowed the implantation of a single-family house in the highest area. Since the main area for car entry will be through the local lane, a large permeable area will be created for car parking...

Simulação da fachada à noite

CARLOS DOS REIS BUILDING, LISBON

The building to be rehabilitated is located at Rua Carlos dos Reis in Lisbon, in a block of Avenidas Novas and is characterized by an architectural language typical of the first decades of the 20th century. The intervention consists of expanding 1 floor and changing the use of the store from the ground floor to housing. It is intended to rehabilitate two existing apartments with two bedrooms and reformulate the entire interior, restoring the original configuration. In order to bring together...