logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Dimensão Barcelos Store

With an excellent location, it is located in a pedestrian street, Barcelos’ main shopping street, the “Antiga Rua Direita”. With an art-nouveau facade of an industrial building, converted into a commercial space, it was, of all spaces, the one that can most easily give rise to a design shop.

The store has a dynamic area of ​​great exposure, followed by the reception desk and the staircase as hinges among the various offerings. The choice of materials – beech, stainless steel, non-slip plate, glass and stone – contributed to the enhancement of light as a fundamental element for the exposure of objects and the movement of people.

Well-designed lighting project enhances the details of the facade.

The store space is divided into two floors – a first floor and a mezzanine – with a monumental entrance area, whose wrought iron facade with some art-nouveau work offers an interesting aesthetic challenge. For example, comfort results from the design exposed behind the emblematic facade.

YEAR:

2001

DESIGN:

Nuno Ladeiro

LOCATION:

Barcelos

Category:

Interior design

Tags:

Contemporâneo, Cultura, Design, designer, designportugues, interiordesign, moderndesign, refurbishment